rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Miami tenisztorna - Murray, Petkovic már elődöntős

A kilencedik helyen kiemelt német Andrea Petkovic jutott be elsőként az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyének elődöntőjébe.

A „sólyomszemet” használják majd a női futball-vb-n

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentése szerint az úgynevezett „sólyomszem” technológiát használják majd a vitás helyzetek eldöntésére a kanadai női világbajnokságon, júniusban és júliusban.

UEFA - Több pénz a kisebb kluboknak

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) új megállapodást kötött a kontinentális futballklubokat tömörítő szövetséggel (ECA) a Bajnokok Ligája és az Európa Liga bevételeinek elosztásáról.

Vb-2014 - Elárvult a Salvador de Bahia-i stadion

Jó ideig nem lesznek labdarúgó-mérkőzések a tavalyi brazíliai világbajnokság egyik helyszínén, a Salvador de Bahiában található Fonte Nova stadionban.

Miami tenisztorna - Djokovic tovább menetel

A címvédő és négyszeres győztes Novak Djokovic bejutott a nyolcaddöntőbe az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

Miami tenisztorna - Serena Williams 70. sikere, közel a jubileum

A hétszeres győztes Serena Williams két szettben nyert az orosz Szvetlana Kuznyecova ellen az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyének hétfői nyolcaddöntőjében.

Miami tenisztorna - Venus Williams továbbra is hibátlan Wozniacki ellen

A háromszoros győztes (1998, 1999, 2001) Venus Williams két játszmában nyert a korábbi világelső dán Caroline Wozniacki ellen az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyének hétfői nyolcaddöntőjében.

Malajziai Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó főként a Mercedesek egyeduralmát megtörő ferraris Sebastian Vettel váratlan sikerét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíj másnapján.

Két héten belül döntenek az Asztana licencügyében

Várhatóan két héten belül eldől, hogy a doppingbotrányba keveredett Asztana kazah kerékpáros csapat ebben az idényben megtarthatja-e a kiemelt kategóriájú versenyeken való indulást biztosító World Tour-licencet.

Miami tenisztorna - Idén sem lesz Nadalé a trófea

A volt világelső Rafael Nadal kikapott a szintén spanyol Fernando Verdascótól az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna férfi versenyének harmadik fordulójában, így tovább kell várnia első floridai trófeájára.