rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. október 8.



Bolgár György kérdései 2012. október 8-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy lendületbe jöttek a szocialisták. A dunaföldvári polgármesterválasztás után most egy időközi soproni önkormányzati választások is győztek. Mit jelent ez? Semmit? Valamit? Sokat?

Másik témánk, hogy sztrájkra készülődnek a pedagógusok a megint elhalasztott béremelés miatt. Vajon lesz-e bennük elég erő és bátorság, hogy így tiltakozzanak. Mindenesetre Hoffmann Rózsa államtitkár nem fél, mert ma közölte, hogy esze ágában sincs lemondani. Jól teszi, hogy marad? Vagy nem számít?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a kormányszóvivő Giró-Szász András a viharba került hajón konyakot rendelő utasokhoz hasonlította a béremelést sürgető tanárokat. Vihar van? És olyankor nem is szabad inni?

Mit gondolnak aztán arról, hogy Rogán Antal közbenjárására Blikket tettek egy múlt századi rikkancs kezébe egy új szobron. De miért is?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy kizártak a KDNP-ből két képviselőt, köztük Soltész Miklós államtitkárt, mert nem fizettek tagdíjat. Párton kívüli bolsevikok?

Beszéljük meg, hogy Orbán Viktor szerint Magyarországot talán minden ország közül a legnehezebb kormányozni, mert ez tízmillió szabadságharcos országa. Ezt vajon komolyan gondolja?

És végül, most hallottuk, hogy a magyar kormány talán már tavaly januárban döntést hozott az azeri baltás gyilkos átadásáról egy most nyilvánosságra került email szerint. De akkor vajon mi tartott mostanáig? És vajon miről tárgyal a magyar-azeri gazdasági vegyesbizottság Budapesten?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!