rss      tw      fb
Keres

Rabszolga-utánpótlás




Veszélybe került a közrabszolga-utánpótlás, mert fogy a magyar. Csakhogy most nem a megszokott régi, ráérős ütemben fogy, hanem gyorsan. Pár év alatt félmillióval. Ráadásul épp a szülőképes korban lévők menekülnek az Orbán-maffia országából.


Ez egyfelől jó a Keresztapának, mert azok a nyughatatlanok és izgágák mennek el, akikben még a leginkább megvolt a képesség a maffia-állam veszélyeztetésére. Másfelől rossz, mert ki fog így dolgozni Orbán munkaalapú társadalmának rabszolgatelepein?


A népesedéspolitikusok sokféle dolgot kitaláltak már az ilyen probléma orvoslására. Rákosi idején lezárták a határokat, és bevezették az abortusztilalmat. Kádár idején a gyest vezették be, a határok pedig csak egy icinyke-picinykét nyíltak meg.


De mit tehet a maffia? A népharagtól való félelmében abortusztilalmat nem rendelhet el. A zsebébe vándorló uniós pénz útjában nem zárhatja le a határokat. Gyest vagy gyedet, családi pótlékot nem akar emelni, mert akkor miből fedezi a Keresztapa a hobbiját, miből épít stadionokat meg falusi műfüves pályákat. Ráadásul elszaporodnának a cigányok.


Az sem megoldás, hogy visszaadja az egészségügytől elvett pénzt, hogy legalább a már megszületett rabszolgák tovább éljenek, mert akkor miből tartja fenn tanácsadókból, ügyes ügyvédekből, kinevezett tudósokból és művészekből, újságírókból és egyéb csepűrágókból álló udvartartását.


Ez se jó, az se jó, kitaláltak hát egy új megoldást. Ne kapjon nyugdíjat, aki nem nevel gyereket! Pontosabban csak annyit kapjon, amennyiből nem tud megélni. Így aztán nyugdíjba vonulása után nem sokáig fogja rontani a levegőt. És hogy a cigányok se szaporodjanak el nagyon, a szabály kiegészül: csak érettségizett gyerek után járjon rendes nyugdíj.


Jó lesz ez így a maffiának. Végül is csak egy megalázott, megnyomorított országban érezheti biztonságban magát, és a tervezett nyugdíjtörvény kellően megalázó.