rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. március 28.



Bolgár György kérdései 2013. március 28
-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Kövér László szerint nemzetárulás jellemezte a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt. Az országgyűlés elnöke az Európai Uniót is cinkosnak nevezte abban a hazugságban, amelyet a Bajnai-kormány a 2010-es költségvetési hiányról állított. Szerinte ugyanis a deficit sokkal nagyobb volt. Mindenki hazudik és hazát árul kivéve a Fidesz?

Ezzel kapcsolatban mit szólnak ahhoz, hogy újabb megsemmisítő kritikákat kapott az Orbán-kormány külföldről. A német gazdasági hetilap szerint például ha a budapesti vezetés tovább hajszolja az országot az elszigetelődésbe, akkor az államcsőd már csak idő kérdése. Kopits György, a költségvetési tanács volt elnöke pedig felszólította az Európai Uniót, hogy lépjen közbe Magyarországon, ahol az Orbán-kormány a Kádár-rendszerre kísértetiesen jellemző és hasonló politikát gyakorol.

A hvg.hu értesülése szerint még a főrendőrök sem tudtak a március 15-ei hóriadóról csak a hírekből.

És végül beszéljük meg azt, hogy a népszámlálás ma közzétett részletes adatai szerint tíz év alatt drámaian visszaesett a történelmi egyházakhoz tartozók száma, elsősorban a katolikusoké, viszont jelentősen megnőtt a nemzetiségeké. 750 ezren vannak és 1,4 millió ember nem akart választ adni arra, hogy milyen nemzetiségű. Fogy a magyar?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!