rss      tw      fb
Keres

Választás 2010 - Orbán Viktor konzultációt ígért az önkormányzatokkal az egészségügyi szolgáltatásról

MTI 2010. szeptember 29., szerda 16:00

A kormány az önkormányzati választás után konzultációt folytat az újonnan megválasztott helyi vezetőkkel a kórházak helyzetének rendezéséről és a színvonalas egészségügyi ellátás feltételeinek megteremtéséről - közölte Orbán Viktor újságírókkal szerdán Hatvanban a miniszterelnök szóvivőjének tájékoztatása szerint.

Orbán Viktor szerdán Hatvanban találkozott Szabó Zsolttal, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével, aki szerint a hatvani emberek újra bíznak a Fideszben - olvasható Szijjártó Péter MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írja, a miniszterelnök újságíróknak elmondta, a kormány nemzeti ügynek tekinti az egészségügy megmentését, így az önkormányzati választás után konzultációt folytat az újonnan megválasztott helyi vezetőkkel a kórházak helyzetének rendezéséről és a színvonalas egészségügyi ellátás feltételeinek megteremtéséről.

Orbán Viktor felhívta a leendő polgármesterek figyelmét az alapos átadás-átvétel és a gyanús helyi ügyek kivizsgálásának fontosságára - közölte Szijjártó Péter.