rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. december 3.


Bolgár György kérdései a 2010. december harmadikai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy rohammunkában készül az új alkotmány, félig-meddig új címerrel, egyelőre nem egészen biztos, ám lehetséges abortusztilalommal, a határon túli magyarok választójogával. Ne legyünk meglepve?

Következő témánk, hogy nem vesz részt a szakszervezetek holnapra tervezett tiltakozó tüntetésén a Gaskó István vezette Liga Szakszervezet, mert a megmozdulást politikai indíttatásúnak tartja. Az előző kormányok idején a Ligának eszébe sem jutott a politika, csak az érdekvédelmi sztrájk?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Zala megyében elvették az új budapesti rendőrfőkapitány forgalmiját, mert lesötétített üveg volt a kocsiján. Hitték volna, hogy ilyen is lehetséges Magyarországon?

És mi a véleményük arról, hogy ismét névre szóló törvényt készül elfogadni a fideszes többségű parlament, ezúttal amiatt, hogy a Budapest Airport az Inkal Security nevű biztonsági céget bízta meg egyes biztonsági feladatok ellátásával? Egy emiatt készülő törvényjavaslat szerint vagy maga végzi ezt a munkát a repülőtér, vagy a rendőrséggel végezteti el, mással nem lehet. Csak nem azért, mert az Inkalt a jobboldalon nagyon nem szeretik? Lex Borkai, lex Szász, lex Inkal?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!