rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Ronaldo arany-gyémánt cipőt kapott

Harmadik Aranylabdáját különleges cipővel ünnepelheti Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája, aki hétfő este Zürichben részesült a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football közös elismerésében.

Ázsia Kupa - Ausztrália újabb győzelmével továbbjutott

A házigazda Ausztrália labdarúgó-válogatottja kedden második, Kuvait elleni meccsét is könnyedén, 4-0-ra nyerte meg az Ázsia Kupa A csoportjában, ezzel nemcsak saját, de a hozzá hasonlóan százszázalékos dél-koreaiak továbbjutását is bebiztosította.

FIFA-gála - Pérez: a Real ünnepe

A Real Madrid ünnepeként jellemezte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi díjátadó gáláját Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke.

Ázsia Kupa - Ismét egy góllal nyertek a dél-koreaiak

Ahogy a nyitókörben, úgy kedden a Kuvait elleni második fordulóban is 1-0-s győzelmet aratott a dél-koreai labdarúgó-válogatott az Ausztráliában zajló Ázsia Kupa A csoportjában.

Aucklandi tenisztorna - Giraldo és Garcia-Lopez kiesett

A hatodik helyen kiemelt kolumbiai Santiago Giraldo és a hetedikként rangsorolt spanyol Guillermo Garcia-Lopez már az első fordulóban búcsúzott a 464 490 dollár (125 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás férfi tenisztornán.

Primera División - Idegenben nyert a Córdoba

A Córdoba egygólos győzelmet aratott a Rayo Vallecano vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, sikerének köszönhetően pedig elmozdult a kieső helyről.

FIFA-gála - Ronaldóé a FIFA-Aranylabda, James Rodríguezé a Puskás-díj

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája nyerte el 2014-es teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet a FIFA zürichi gáláján adtak át hétfőn. A legszebb gólért járó Puskás-díj James Rodríguezé, a Real Madrid kolumbiai középpályásáé lett.

FIFA-gála - Cristiano Ronaldo harmadszor diadalmaskodott

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája 2008 és 2013 után harmadik alkalommal érdemelte ki a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését, az Aranylabdát.

FIFA-gála - Cristiano Ronaldo - PORTRÉ

A 2014-ben az év labdarúgójának választott, 2008 és 2013 után harmadszor aranylabdás portugál Cristiano Ronaldo portréja:.

FIFA-gála - Aranylabda-rangsorok

A portugál légiós Cristiano Ronaldo sikerével a Real Madrid játékosai már nyolc Aranylabdával büszkélkedhetnek.

FIFA-gála - A Puskás Ferenc-díj

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2009-ben története során először nevezett el díjat egy korábbi játékosról, mégpedig Puskás Ferencről, az Aranycsapat 2006 novemberében elhunyt legendás futballistájáról.

Blanc továbbra is bünteti Cavanit és Lavezzit

Továbbra sem számít két sztárja, Edinson Cavani és Ezequiel Lavezzi játékára Laurent Blanc, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője.